22 goede doelen geselecteerd voor de NRC Charity Awards 2018

03/04

De redactie van NRC heeft 22 goede doelen geselecteerd. In totaal hebben 306 charitatieve instellingen een motivatie ingestuurd.

De volgende goede doelen zijn geselecteerd: Stichting AAP, Dental Health International Nederland, Diabetes Fonds, ProVeg, Stichting Mensa Fonds, Pax Kinderhulp, ActionAid, Microkrediet voor Moeders, Voedselbanken Nederland, Endometriose Stichting, de Hiv Vereniging, Prinses Máxima Centrum, Dirk Kuyt Foundation, het Rijksmuseum, Stichting de Noordzee, Plastic Soup Foundation, Stichting Lezen & Schrijven, het Oranje Fonds, Stichting Vier het Leven, Save the Children, Universiteitsfondsen Nederland en Warm Rotterdam.   

We hebben getracht een zo goed mogelijke keuze te maken waarbij we hebben gekeken naar de juiste balans tussen kleine doelen en grote doelen en de diversiteit van de onderwerpen. Het liefst zouden wij een campagne maken voor alle goede doelen die hebben ingezonden.

Willem de Kooning Academie gaat nu aan de slag. Vanaf 16 juli staan de advertenties van de bovenstaande goede doelen in NRC Handelsblad, nrc.next en op de site van de Charity Awards.

Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Tessa Franssen en Nadine Liefting via charityawards@nrc.nl.