8e editie NRC Charity Awards is van start gegaan

19/03

De NRC Charity Awards gaan weer van start. De NRC Charity Awards zijn in 2011 in het leven geroepen op initiatief van NRC en bedoeld om zowel grote als kleinere goede doelen te ondersteunen bij het bereiken van bestaande en nieuwe donateurs, vrijwilligers en ambassadeurs. Deelname aan deze awards staat open voor alle charitatieve instellingen.

Elk goed doel maakt kans op een communicatiecampagne ontwikkeld door aanstormend talent van Willem de Kooning Academie. Om kans te maken op deze campagne die bestaat uit een printadvertentie en een online campagne, nodigen wij u uit om een motivatie in te sturen. Een motivatie waaruit blijkt waarom juist uw instelling een campagne verdient.

Motivatie insturen kan tot en met 26 maart 2018. Stuur deze motivatie naar charityawards@nrc.nl. In de motivatie lezen wij graag waarom juist uw stichting een campagne verdient, om welk goed doel het gaat en wat u met een campagne zou willen bereiken. Kortom, waarom moet NRC u selecteren voor de NRC Charity Awards 2017.