Deze advertentie is genomineerd
Advertentie:

Oranje Fonds

Over:

Organisatie
Oranje Fonds
Willem de Kooning Academie  
Alex Bakker & Frits Neijzing
Verantwoordelijk bij klant
Rosanne Prinsen & Judith van Kranenburg-Miltenburg

Beschrijving organisatie

Het Oranje Fonds streeft ernaar dat niemand zich buitengesloten voelt en iedereen mee kan doen in de samenleving. Daarom steunt het jaarlijks duizenden projecten die mensen met elkaar verbinden. Die steun bestaat uit geld, aandacht en advies. Wij willen zoveel mogelijk mensen mobiliseren om iets te doen voor een ander. Zodat niemand er alleen voor staat in onze samenleving.

Beschrijving Campagne

Het Oranje Fonds start een pilotproject, waarbij jongeren een aantal keer per jaar samenkomen en onder begeleiding van het Oranje Fonds gaan nadenken over oplossingen voor maatschappelijke problemen. Hoe zouden zij bijvoorbeeld de toenemende eenzaamheid onder ouderen aanvliegen? Dit Oranje Collectief wordt een innovatieve speeltuin voor het Oranje Fonds, waarmee we ook de jongeren activeren om een maatschappelijke bijdrage te leveren. Doe je mee?

Doelstelling Campagne 

De advertentie geeft de inhoudsbekendheid van het Oranje Fond een boost - onder alle Nederlanders -, en maakt duidelijk wat ons doel en onze missie is. Wat is het Oranje Fonds en wat doen we? De advertentie moet jongeren aanspreken en ze tevens activeren om naar de site te gaan (www.oranjefonds.nl/oranjecollectief) om zich op te geven voor de testfase van dit project.