Deze advertentie is genomineerd
Advertentie:

Prinses Máxima Centrum

Over:

Organisatie
Prinses Máxima Centrum
Willem de Kooning Academie  
Nigel van der Leeden, Charlotte Verweij
Verantwoordelijk bij klant
Birgit van Etten, Pauline Geskes & Ivo Grupping

Beschrijving organisatie

Sinds 5 juni 2018 behandelt het Prinses Máxima Centrum álle kinderen met kanker in Nederland. Omdat de zorg wordt vergoed, legt de Stichting Steun het Prinses Máxima Centrum nadruk op alles dat ervoor zorgt dat het dagelijks leven van een kind zoveel mogelijk door kan gaan. Denk bijvoorbeeld aan ruimtes waar kinderen kunnen spelen en zich ontwikkelen en onze unieke ouder-kindkamers waardoor ouders dag en nacht bij hun kind kunnen zijn. Daarnaast draagt de Stichting bij aan het realiseren van topzorg, onderzoek en opleidingen op het gebied van kinderoncologie.

Beschrijving Campagne

Naast het bieden van uitmuntende zorg en onderzoek, wil het Prinses Máxima Centrum het dagelijks leven van kinderen en hun gezinnen zoveel mogelijk gewoon door laten gaan. Deze campagne verbeeldt treffend beide zijden van opname bij kinderkanker. Aan de ene kant de zorg die vergoed wordt. Aan de andere kant diverse op het kind gerichte faciliteiten die dat dagelijks leven mogelijk maken, waarvoor doorlopend financiering nodig is.

Doelstelling Campagne 

Met deze campagne wil Stichting Steun het Prinses Máxima Centrum zoveel mogelijk aandacht genereren voor het Centrum en de noodzaak ervan benadrukken. Het Prinses Máxima Centrum heeft namelijk als missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Deze missie realiseren we echter niet alleen, de hulp van donateurs is daarbij heel hard nodig.