Deze advertentie is genomineerd
Advertentie:

ProVeg

Over:

Organisatie
ProVeg
Willem de Kooning Academie  
Ward Snippe & Jelmer Vellinga
Verantwoordelijk bij klant
Pablo Moleman, Veerle Vrindts

Beschrijving organisatie

ProVeg International zet zich in voor de vermindering van vleesconsumptie wereldwijd. ProVeg werkt samen met overheden, de voedingsindustrie, de wetenschap en het publiek om de transitie naar een plantaardige samenleving te versnellen. De missie van ProVeg: de consumptie van dierlijke producten halveren vóór het jaar 2040.

Beschrijving Campagne

De actie "Spaar Ze Allemaal" roept lezers, met een knipoog naar de populaire "boerderijdier" spaaracties in de supermarkt, op om vaker plantaardig te eten en zo dierenlevens te sparen. Wie twee keer in de week een maaltijd zonder vlees of vis op tafel zet, heeft na een maand al zijn eerste dier gespaard!

Doelstelling Campagne 

Op de website www.spaarzeallemaal.nu kunnen bezoekers met een simpel testje uitvinden hoeveel dieren zij zelf kunnen sparen door minder vlees te eten. Vervolgens worden zij uitgedaagd om dit een maand lang te proberen door zich in te schrijven voor de VeggieChallenge. Ze ontvangen dan 30 dagen lang gratis lekkere en gezonde recepten in hun inbox, en tips en informatie om vaker voor plantaardig eten te kiezen.