Winnende advertentie
Advertentie:

Wildlife Justice Commission

Over:

Organisatie
Wildlife Justice Commission
Willem de Kooning Academie  
Lieve Eek & Lisa Wals
Verantwoordelijk bij klant
Letitia Tudor & Pieter Mohr

Beschrijving organisatie

De Wildlife Justice Commission is opgericht in 2015. Haar missie is helder: de illegale handel in bedreigde diersoorten ontwrichten door de ontmanteling van hiervoor verantwoordelijke criminele netwerken. Het ultieme doel is een toekomst waarin wildlife misdaden niet langer bestaan, omdat overheden overal ter wereld zelf de wet handhaven en de topcriminelen achter deze misdaden opsporen, berechten en opsluiten.

Beschrijving Campagne

De Wildlife Justice Commission verzamelt concreet bewijs waarmee de criminelen achter deze illegale handel kunnen worden gearresteerd en vervolgd. Er worden concrete resultaten geboekt, 35 arrestaties in de afgelopen 10 maanden. De Wildlife Justice Commission is een hele jonge organisatie en wil verder groeien om nog meer impact te hebben. Met meer steun kan de Wildlife Justice Commission zorgen voor meer resultaat en daarmee olifanten, tijgers, neushoorns en vele andere bedreigde diersoorten een aanmerkelijk betere overlevingskans bieden.

Doelstelling Campagne 

De Wildlife Justice Commission is op dit moment afhankelijk van grote fondsen uit Nederland en het buitenland, de Nederlandse overheid en de gemeente Den Haag. De individuele donateur is nog een onbekende voor de Wildlife Justice Commission en vice versa. Doel van de campagne is duidelijk maken dat de klok voor veel diersoorten tikt, maar dat de Wildlife Justice Commission de wildlife criminaliteit harde klappen toe kan brengen. Dit levert hopelijk ook kleinere donateurs op dit achter onze missie staan en onze slagkracht vergroten.