Deze advertentie is genomineerd
Advertentie:

Trombose stichting Nederland

Over:

Organisatie
Trombose stichting Nederland
Willem de Kooning Academie  
Raisa van der Kroef & Huib Dieltjens
Verantwoordelijk bij klant
Rosalie Belder & Stans van Egmond

Beschrijving organisatie

De Trombosestichting Nederland is een landelijk opererend goed doel op het gebied van trombose. Wij streven naar een toekomst met minder kans op trombose, snellere diagnose, en veiligere behandeling van trombose. We zetten ons in voor de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen die een trombose gehad én voor mensen preventief bloedverdunners gebruiken Daarom financiert de Trombosestichting onderzoek naar trombose, verzorgen we patiëntenvoorlichting en financieren we postacademisch trombose-onderwijs voor artsen.

Beschrijving Campagne

Trombose is geen kwaaltje van oude mensen, maar een zeer ernstige aandoening die levensbedreigend kan zijn, veel en langdurige ziektelast met zich meebrengt en veel vaker voorkomt dan wordt gedacht, ook bij jonge en sportieve mensen. Een tia, hersen- of hartinfarct zijn allen het gevolg van een trombose.

Doelstelling Campagne 

Veel mensen weten niet dat trombose heel veel voorkomt en ernstige gevolgen kan hebben. We kunnen helaas nog altijd niet voorspellen wie een trombose zal krijgen. En ook het stellen van de juiste diagnose duurt regelmatig te lang. Met meer donateurs kunnen we meer wetenschappelijk onderzoek financieren voor snellere en betere diagnostiek.