Deze advertentie is genomineerd
Advertentie:

Net4kids

Over:

Organisatie
Net4kids
Willem de Kooning Academie  
Anouk Snijders & Ismay Schaduw
Productie
Caroline Reuver
Verantwoordelijk bij klant
Anke van den Boog

Beschrijving organisatie

Net4kids is een kinderhulporganisatie speciaal voor bedrijven en ondernemers. Kwaliteit staat voorop bij onze projecten. Wij helpen ondernemers met het vinden van een project dat een goede match heeft met hun bedrijf en de betrokkenheid van de organisatie versterkt op het gebied van MVO. Hierdoor is het mogelijk om door Net4kids succesvoller te ondernemen.

Beschrijving Campagne

Steeds meer ondernemers worden zich bewust van hun verantwoordelijkheid om iets te doen om de kloof tussen arm en rijk te overbruggen. Dit doen zij graag bij een project waar zij in geloven, en dat bij de identiteit en missie van hun bedrijf past. Net4kids helpt ondernemers bij het bieden van meerwaarde en het geven van hulp aan kinderen die kansen nodig hebben.

Doelstelling Campagne 

Via deze campagne willen wij nog meer ondernemers overtuigen van de voordelen van een samenwerking met Net4kids. De advertentie geeft ondernemers de ruimte om zichzelf op de stoel te plaatsen en zich voor te stellen als degene die hulp biedt. Hierdoor laten we zien hoe eenvoudig verantwoordelijkheid nemen kan zijn.