Winnende advertentie
Advertentie:

foodwatch Nederland

Over:

Organisatie
foodwatch Nederland
Willem de Kooning Academie  
Nelleke van Lomwel & Laura Hooreman
Verantwoordelijk bij klant
Ilse Griek

Beschrijving organisatie

foodwatch is een kritische maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk, die vecht voor jouw recht op eerlijk, veilig en gezond eten. Wij geven consumenten een stem en zetten ons in voor transparantie en voor het recht op voedsel dat noch mens, noch milieu schaadt.

Beschrijving Campagne

Als dé onafhankelijke voedselwaakhond is foodwatch een belangrijke tegenkracht voor de macht van de industrie. Onze campagnes leiden tot bewustwording van de misstanden in de voedingsindustrie en hebben significante veranderingen teweeg gebracht bij de industrie en overheid. Ons einddoel is ervoor te zorgen dat de politiek haar verantwoordelijkheid neemt in de borging van consumentenrechten, de volksgezond¬heid, en het mensenrecht op adequaat voedsel. Dit kunnen we echter niet alleen; om dit te bereiken willen we meer consumenten bereiken om hen te informeren en mobiliseren. Samen staan we sterk.

Doelstelling Campagne 

foodwatch is een consumentenrechtenorganisatie, en is er vóór en dankzij jou. Wij zouden onder consumenten graag meer bewustzijn creëren over de misstanden in de voedselindustrie en hen mobiliseren onze campagnes te ondersteunen. Daarom willen we foodwatch sterker ‘branden’ als dé voedselwaakhond van Nederland, om onze naamsbekendheid, en daarmee de impact van onze campagnes, nog verder te vergroten.