Deze advertentie is genomineerd
Advertentie:

dance4life

Over:

Organisatie
dance4life
Willem de Kooning Academie  
Robin Schipper & Iris Klaversma
Verantwoordelijk bij klant
Lisanne Mom

Beschrijving organisatie

dance4life werkt samen met jongeren aan een gezonde toekomst. We doen dit door middel van seksuele voorlichting en maken gebruik van muziek en dans om jongeren te betrekken en inspireren. Bovendien motiveert dance4life jongeren om zélf in actie te komen. Het dance4life programma wordt in bijna 20 landen gebruikt in samenwerking met lokale partners. In Nederland komen Nederlandse scholieren voor dance4life in actie tijdens de dance4life scholenactie welke in september 2017 weer van start gaat.

Beschrijving Campagne

Vanaf eind september 2017 gaat de dance4life scholenactie lopen en komen scholieren in hun omgeving in actie voor een dance4life project elders ter wereld. dance4life wil deze actie graag op deze manier middels een externe communicatiecampagne ondersteunen.

Doelstelling Campagne 

De naamsbekendheid van de dance4life scholenactie vergroten. De merkbekendheid en zichtbaarheid van dance4life én de Nederlandse scholenactie is cruciaal bij werven van gelden door scholieren binnen de dance4life scholenactie. Het helpt de jongeren namelijk wanneer een goed doel bekend is onder het Nederlandse publiek, de omgeving toegeeflijker is in het doneren van geld.

Overige

Foto Amina Jeff Shea Foto Bente Robin Schipper Model Bente