Winnende advertentie
Logo:

Women On Wings

Even voorstellen:

Organisatie
Women On Wings
Willem de Kooning Academie  
Isabelle Griffioen
Verantwoordelijk bij klant
Ineke Bezembinder

Beschrijving organisatie

Onze missie: één miljoen banen creëren voor vrouwen op het platteland van India.India: een zeer grote en snel groeiende wereldeconomie. De middenklasse groeit mee. Maar de onderklasse (zo'n 700 tot 800 miljoen mensen) leeft nog steeds van 2 dollar per dag. Vooral op het platteland is er vaak weinig werk. Families missen daardoor een inkomen en zijn voor hun bestaan afhankelijk van anderen. Women on Wings wil hier verandering in brengen en heeft zich tot doel gesteld: één miljoen banen creëren voor vrouwen op het platteland in India. Een baan betekent inkomen voor vrouwen en biedt de kans op economische zelfstandigheid. Een eigen inkomen helpt hen de armoedespiraal te doorbreken. De ervaring leert dat vrouwen hun inkomen besteden aan het gezin. Kinderen kunnen naar school en hebben zo kans op een betere toekomst. Daarnaast betekent het dat vrouwen die bijdragen aan het inkomen van het gezin meer aanzien krijgen en uiteindelijk een stevigere en meer gelijkwaardige positie in hun gemeenschap.

Beschrijving Campagne

Met deze advertentie wil Women on Wings het gevoel geven dat je zelf de touwtjes in handen hebt. Vaak met goede doelen is het zo dat je geld geeft, en waar gaat het dan heen? Als je je expertise deelt in India via Women On Wings zie je zelf direct resultaat van het support dat je biedt in de organisatie van de onderneming. Daarbij is het belangrijk voor Women On Wings dat de experts respectvol met de ondernemers omgaan en het letterlijk doen met wat er op tafel ligt bij de ondernemer.

Doelstelling Campagne 

Women on Wings heeft als doelstelling in de periode april 2016- maart 2017 (Indiase boekjaar) om 30,000 nieuwe banen te creëren voor vrouwen op het platteland van India. Dat betekent ook dat wij meer experts uit het Nederlandse bedrijfsleven nodig hebben die hun tijd en kennis met onze partners in India willen delen. Met deze campagne hopen wij onze bekendheid en beeldvorming te versterken bij potentiele experts en bedrijven over doelstelling en business model van Women on Wings.