Genomineerden 2018

Hier presenteren wij u de genomineerden van de NRC Charity Awards 2019. Alle genomineerde stichtingen hebben een creatief team gekregen bestaande uit studenten van Willem de Kooning Academie. In samenwerking met de goede doelen zijn de studenten hard aan de slag om een advertentie en online banner te creëren. In juli en augustus worden de printadvertenties stuk voor stuk gepubliceerd in NRC Handelsblad, nrc.next en op www.nrccharityawards.nl. De online banners worden dan op de website van NRC geplaatst. De winnaar van de NRC Charity Awards 2019 wordt naast de beoordeling van de NRC vakjury bepaald door uw stem. Stemmen kan in juli en augustus.

Om kennis te maken met de genomineerden, stellen wij de stichtingen graag aan u voor. Hieronder ziet u de huidige logo's van de charitatieve instellingen. Zodra u op een logo klikt, komt u meer te weten over de genomineerde. 

Binnenkort op de homepage: de genomineerden

Houd de website in de gaten!

Hoe werkt het?

Upload

Van alle op basis van motivatie geselecteerde goede doelen wordt hier de door de studenten van Willem de Kooning Academie ontwikkelde campagne geupload.

Delen

Laat iedereen weten dat jouw organisatie deelneemt door jouw advertentie te delen via social media.

Stemmen

In juli en augustus kan er gestemd worden op de uitingen.

Winnen

Deelnemende charitatieve instellingen maken kans op vier prijzen. Zowel de vakjury- als de publieksprijzen bestaan uit een 1/1 advertentie en een banner op nrc.nl, die zowel in NRC Handelsblad als nrc.next wordt geplaatst