Genomineerden 2018

Hier presenteren wij u de 22 genomineerden van de NRC Charity Awards 2018. Alle genomineerde stichtingen hebben een creatief team gekregen bestaande uit studenten van Willem de Kooning Academie. In samenwerking met de goede doelen zijn de studenten hard aan de slag om een advertentie en online banner te creëren. In juli en augustus worden de printadvertenties stuk voor stuk gepubliceerd in NRC Handelsblad, nrc.next en op www.nrccharityawards.nl. De online banners worden dan op de website van NRC geplaatst. De winnaar van de NRC Charity Awards 2018 wordt naast de beoordeling van de NRC vakjury bepaald door uw stem. Stemmen kan in de periode van 16 juli tot en met 17 augustus 2018. 

Om kennis te maken met de genomineerden, stellen wij de stichtingen graag aan u voor. Hieronder ziet u de huidige logo's van de charitatieve instellingen. Zodra u op een logo klikt, komt u meer te weten over de genomineerde. 

22

Uploads

Logo

Diabetes Fonds

Logo

Universiteitsfondsen Nederland

Logo

Warm Rotterdam

Logo

Hiv Verening

Logo

Voedselbanken Nederland

Logo

Vier het Leven

Logo

Mensa Fonds

Logo

Stichting Lezen & Schrijven

Logo

Stichting de Noordzee

Logo

Save the Children

Logo

Rijksmuseum

Logo

ProVeg

Logo

Plastic Soup Foundation

Logo

Pax Kinderhulp

Logo

Oranje Fonds

Logo

Microkrediet voor Moeders

Logo

Prinses Máxima Centrum

Logo

Dirk Kuyt Foundation

Logo

Endometriose Stichting

Logo

Dental Health International Nederland

Logo

Stichting AAP

Logo

ActionAid

Hoe werkt het?

Upload

Van alle op basis van motivatie geselecteerde goede doelen wordt hier de door de studenten van Willem de Kooning Academie ontwikkelde campagne geupload.

Delen

Laat iedereen weten dat jouw organisatie deelneemt door jouw advertentie te delen via social media.

Stemmen

Van 16 juli tot 17 augustus kan er gestemd worden op de uitingen.

Winnen

Deelnemende charitatieve instellingen maken kans op vier prijzen. Zowel de vakjury- als de publieksprijzen bestaan uit een 2/1 advertentie en een banner op nrc.nl, die zowel in NRC Handelsblad als nrc.next wordt geplaatst